facebook tracking
Leonard Schreij

Leonard Schreij

Operations Manager – Product

Leonard, vill du berätta lite om din roll som Affärsutvecklare och Operations Manager?
Jag är Operations Manager men egentligen är det nog bara hälften av det jag jobbar med. Idag handlar min roll om 50% operations och 50% partnerskap. Jag var en av de första anställda på Capcito och började för drygt två år sedan. Sedan dess har jag haft ett brett spektra av uppgifter. Jag har det operationella ansvaret för vår finansieringsverksamhet , vilket innefattar att leda vårt Sales & Customer Success Team, jobba nära Risk/Kreditavdelningen samt utveckla våra produkter och interna gränssnitt.

Jag jobbar även med nya partnerskap för bolaget, det kan vara både tekniska och kommersiella integrationer med andra aktörer som vill hjälpa SME segmentet att växa med hjälp av schysst och enkel finansiering.

På vilket sätt märks det att Capcito är ett snabbväxande/entreprenörsdrivet bolag?
Det är extremt högt tempo i allt vi gör samtidigt som att det är många parallella processer. Allt måste hända samtidigt och utmaningen blir att prioritera, organisera och delegera på rätt sätt. Något som underlättar detta är att vi har ett så pass erfaret team av grundare som tillsammans kan tackla utmaningarna på bästa sätt. Det är en trygghet att det finns tung kompetens och erfarenhet på Capcito, det underlättar för bättre struktur på plats och för att kunna springa på så många prioriterade bollar som möjligt.

Hur skulle du beskriva Capcito med tre ord?
Högpresterande, tvärfunktionellt, socialt.

Berätta något om Capcito som vi inte vet om.
Något som kan vara kul att veta är att vi är många musiker här på Capcito och att vi har ett Capcitoband. Jag spelar trummor, Oliver spelar piano och gitarr, Johan spelar bas och Alex spelar piano och gitarr. Vi kör ibland efter jobbet och sticker ut till Johans eller min studio. En annan kul grej värd att nämna är att varje kollega verkligen är en färgstark individ - vi har en väldigt dynamisk mix av människor, alla har sina quircks. 

Berätta något om dig som vi inte vet om.
Vi kom väl lite smått in på detta i förra frågan men jag spelar trummor, piano, synth och alla möjliga instrument. Jag har hållit på sedan jag var 4-5 år och det har sedan dess varit mitt största intresse, något jag delar med brorsan. En annan fun fact är att jag flyttat runt mycket med familjen och därmed har vuxit upp i bland annat Frankrike, USA och Spanien - något som gjort att jag kan plocka fram till exempel spanskan i ett kundsamtal.

Har du några tips för att få jobb på en startup?
Ja, jag har ett tips och det är att vara proaktiv. Det är ingen som kommer dyka upp och bara servera dig ett jobb. Startups har extremt lite tid och det är ingen som kommer dra i dig. Därför gäller det att ta egna initiativ och visa att man är en person som kan ta eget ansvar, kavla upp ärmarna och satsa på learning by doing.

Jobba med mig

Jobbar du redan på Capcito?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@capcito.com
  • Alma Källén
  • Anna Jardelid
  • Annika Wassholt
  • Boel Rödin
  • Carl Johnsson
  • Carl Jonsson
  • Henrik Dyberg
  • Jacob Dubois
  • Jesper Bergström
  • Johan Svanborg
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor