facebook tracking

Maja, du började ju på Capcito ganska nyligen. Hur var din första vecka på Capcito?
Ja precis, jag skrev på redan i mars 2018 men började först i september samma år. Jag minns min första vecka som ganska rörig eftersom jag inte har jobbat inom branschen tidigare. Precis allt var nytt och jag kände i princip att jag inte kunde något alls. Det var därmed mycket i huvudet och jag tror inte att jag helt förstod vad Capcito ens pysslar med den tredje dagen. Polettena föll hur som helst ner en efter en och jag skulle ändå säga att det gick toppen trots lite kaotisk start. Sedan jag börjat har Capcito passat på att fråga mig vad som kunde förbättras i onboardingprocessen. Min bild är att vi ständigt vill förbättra oss och att vi verkligen vill se till att ge våra nya medarbetare den bästa starten.

Vill du berätta lite om din roll på Capcito?
Min titel är Customer Success Agent/Representative. Jag sitter mycket med det administrativa och det kan röra sig om allt från ansökningar och signering till att hjälpa till att koppla bokföring. Det blir en hel del mail och telefon och jag ringer även ut till potentiella kunder, som till exempel varit inne på vår hemsida, för att se vad vi kan göra för dem.

Hur skulle du beskriva Capcito?
Utmanande - både branschen och att jobba där eftersom att Capcito är nytänkande och framåt , det är det jag från början tyckt har varit kul med Capcito.
Uppåtstickare i branschen - jag gillar verkligen att jobba för ett bolag som vill röra om i branschen och göra det bättre för småföretag. Kunskaskapsutbyte - här delar alla med sig och man får chansen att lära av varandra.

Berätta något om dig som vi inte vet om.
Jag tränar mycket på gym, framförallt blir det pass och löpning. Jag är väldigt social och älskar att gå på AW:s - något som är lite frustrerande nu när jag har barn, jag måste tacka nej oftare än jag vill. 

Berätta om en typisk fredag på Capcito.
Jag skulle säga att det ofta känns lite lugnare på fredagar och att det är lite mer “mysfeeling”. Vi är ofta ute och äter på lunchen och då och då blir det, till min stora lycka, AW.

Har du några tips för att få jobb på en startup?
Det är viktigt att visa sig självgående! Det är ingen ide att ha förväntningar på att allt ska fungera och är utvecklat och klart. Ska man jobba på en startup bör man framförallt vilja köra, ta eget ansvar och även vara redo att läsa på lite på egen hand när det behövs.

Jobbar du redan på Capcito?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@capcito.com
  • Alma Källén
  • Annika Wassholt
  • Boel Rödin
  • Carl Jonsson
  • Cecilia Gustafsson
  • Henrik Dyberg
  • Jacob Dubois
  • Jesper Bergström
  • Johan Svanborg
  • Joumana Bagdi
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor